Kattopinnoitteen asennus

Polyprene PVC:lle (patruunoissa)

Polyprene PVC:lle (patruunoissa)

Kattoammattilaisen ykkösvalinta kattojen korjaukseen!

Markkinoiden paras korjausmassa. Ei sisällä bitumia!
Polyprene PVC:lle on joustava korjausmassa, jolla korjaat ja tiivistät mitä vain: listat, liitokset, saumat, halkeamat, raot, tuuletusputket, savupiiput, kattoikkunat, kattokaivot, poistoputket ja paljon muuta. Kuituvahvisteinen polyprene ei halkea, kuivu tai haurastu pahimmmilla pakkasillakaan. Viisinkertainen lujuus ja kymmenkertainen venymä tavallisiin korjausmassoihin verrattuna.
Tuotekoodit
Polyprene-tube-harm
Polyprene-tube-valk
Väri
29,00 €
Ilmainen toimitus

Katemateriaalit laajenevat ja supistuvat eri tavoin. Tämä rasittaa saumoja ja läpivientien ympäristöä kuten poistoputket, listat, liitokset ja kattovarusteet. Pysyvästi joustava koostumus. Topps Polyprene  PVC:lle estää ärsyttäviä toistuvia vuotoja syntymästä.
Polyprene PVC:lle on käyttövalmis 100% kumia sisältävä kattojen korjausmassa, jota voi käyttää useimmissa kattotyypeissä. Kattorakentamisen ammattilaiset äänestivät sen parhaaksi korjausmassaksi. Kovetuttuaan Polyprene PVC:lle muodostaa vankan, kestävän tiivisteen, joka kestää vettä. Koostumuksen kuidut ja suuri kuiva-­ainepitoisuus ehkäisevät halkeilua. Siksi tuote sopii erinomaisesti tiivistämään saumoja ja halkeamia sekä tärinää tuottavia kattovarusteita, kattoikkunoita, poistoputkia, listoja ja paljon muuta. Erityisen koostumuksensa ansiosta tuote kutistuu kuivuessaan erittäin vähän, ja sitä voi levittää paksulti kohtiin, joissa kestävää tiivistämistä tarvitaan eniten. 
Levitä lastalla tai kumihansikkaalla. Kovettuu lujaksi kumitiivisteeksi, joka on uskomattoman vahva. Käyttövalmis sekoittamatta. Käytä yhdessä PolyCore-vahvikekalvon kanssa, kun tarvitset lisävahviketta. Saatavana myös 18,9 litran purkissa

 

Pakkauksen koko: 12 patruunaa

Saatavilla olevat värit:  Valkoinen, harmaa

 

Tekniset tiedot: Polyprene PVC:lle

Näytä lisää tuotteita
PVC-Katolle tuoteryhmästä
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?