Kattopinnoitteen asennus

Top-Pinnoitus

Kustannustehokas kattoremontti

UUDEN KATON HYÖDYT 1/3 HINNALLA

Miksi uusia koko katto, kun voit saada paremman katon vain kolmanneksella uuden katon kustannuksista. Edullinen Top-pinnoitus on helppo, joustava ja pitkäkestoinen ratkaisu kattoremonttiin yrityskiinteistöille ja taloyhtiöille. Täysin elastinen kumimateriaali on nopea asentaa ja se tarttuu kaikille kattopinnoille. Vaaleasävyinen kattopinnoite ei vain pidennä katon käyttöikää, vaan tekee katosta entistä tiiviimmän ja varmemman.

 

 
EDULLINEN

Top-pinnoitus on hinnaltaan 1/3 edullisempi perinteiseen kattoremonttiin verrattuna. Top-pinnoitettu katto on kestävä, saumaton ja 100 % tiivis.

 

ENERGIATEHOKAS

Top-pinnoitetun katon lämpölaajeneminen pienenee 25 %. Vaalea pinta laskee myös katon lämpötilaa ja ilmastointikuluja. Korroosion kehitys pysähtyy.

 

KESTÄVÄ

100 % kumimateriaali ei sisällä bitumia eikä vettä, joten se ei haperoidu eikä lohkeile kuten bitumi- tai akryylimaalituotteet. Pinnoitteen venymä on noin 900 %.

 
KEVYT

Top-pinnoite vanhan bitumikaton päällä on kevyt (1 kg/m2) verrattuna toiseen bitumikerrokseen (25 kg/m2). Rakenteensa ansiosta se myös kestää paremmin.

 

NOPEA ASENTAA

Asennus hoituu helposti ilman tuotantokatkoksia, rakenteiden purkua ja tulitöitä eikä ongelmajatettä synny. Katto on vedenpitävä jo 1–4 tunnin jälkeen asennuksesta.

 

KUSTANNUSTEHOKAS

Jälkihuolto on helppoa eikä tiivistämiseen tarvita isompia työkaluja, joten säästät myös huoltokustannuksissa. Asennuksille annamme 10 vuoden tiiveystakuun.

 

Topps Sealin® ylivoimaiset ominaisuudet helpottavat valintaa

KATSO. VERTAA. PÄÄTÄ.

 

 

Akryylipinnoitteiden ominaisuudet perustuvat ASTM D6083DADE -standardiin.