Kattopinnoitteen asennus

Markkinoiden paras pinnoitus

 

Top-Pinnoituksen CoolRoof on kestävä, helppo ja edullinen tapa uusia yrityskiinteistöiden ja taloyhtiöiden katot ilman remonttia kattomateriaalista riippumatta! 

 

CoolRoof-kattopinnoitteemme yhdistää Topps Seal®-pinnoitteiden erinomaisiin ominaisuuksiin heijastavuuden, minkä johdosta katto heijastaa jopa 86% auringon säteistä pois, parantaen rakennuksen energiatehokkuutta ja katon elinikää. CoolRoof on UV-suojattu, jolloin kattopinnoite ei murene tai menetä joustavuuttaan, mikä vähentää myös jälkihuollon tarvetta.

 

Top-Pinnoituksen CoolRoof tuottaa selvää kustannussäästöä, sillä maksat vain kolmasosan verrattuna perinteiseen kattoremonttiin. Lisäksi säästät huoltokustannuksissa ja saat pitkäaikaisen, kestävän ja paremman katon. Käyttämämme täysin elastinen ja heijastava kumimateriaali (venymä 900%) on nopea asentaa ja tarttuu kaikille kattopinnoille. Asennus ei vaadi rakenteiden purkua, joten asennus voidaan suorittaa ilman katkoja kiinteistön käytössä. Myöskään tulitöitä ei tarvita, jolloin menetelmä on kätevä myös tulenarkaa materiaalia sisältävissä kiinteistöissä.

 

 

Miksi CoolRoof?

 

 


Saat uuden katon helposti avaimet käteen -projektilla. Tutustu lisää alla olevalla videolla!

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

 

Myynti, tekniset tiedot ja tarjouskäynnit

Manu 

050 467 7949 

pinnoitustop@gmail.com
 
Tarjouskäynnit

Esko

050 522 3973