Kattopinnoitteen asennus

Polyprene-korjausmassa (patruunoissa)

Polyprene-korjausmassa (patruunoissa)

Kattoammattilaisen ykkösvalinta kattojen korjaukseen!

Markkinoiden paras korjausmassa. Ei sisällä bitumia!
Polyprene on joustava korjausmassa, jolla korjaat ja tiivistät mitä vain: listat, liitokset, saumat, halkeamat, raot, tuuletusputket, savupiiput, kattoikkunat, kattokaivot, poistoputket ja paljon muuta. Kuituvahvisteinen polyprene ei halkea, kuivu tai haurastu pahimmmilla pakkasillakaan. Viisinkertainen lujuus ja kymmenkertainen venymä tavallisiin korjausmassoihin verrattuna.
Tuotekoodit
Polyprene-tube-harm
Polyprene-tube-valk
Väri
24,00 €
Ilmainen toimitus

Katemateriaalit laajenevat ja supistuvat eri tavoin. Tämä rasittaa saumoja ja läpivientien ympäristöä kuten poistoputket, listat, liitokset ja kattovarusteet. Pysyvästi joustava koostumus. Topps Polyprene estää ärsyttäviä toistuvia vuotoja syntymästä.
Polyprene on käyttövalmis 100% kumia sisältävä kattojen korjausmassa, jota voi käyttää useimmissa kattotyypeissä. Kattorakentamisen ammattilaiset äänestivät sen parhaaksi korjausmassaksi. Kovetuttuaan Polyprene muodostaa vankan, kestävän tiivisteen, joka kestää vettä. Koostumuksen kuidut ja suuri kuiva-­ainepitoisuus ehkäisevät halkeilua. Siksi tuote sopii erinomaisesti tiivistämään saumoja ja halkeamia sekä tärinää tuottavia kattovarusteita, kattoikkunoita, poistoputkia, listoja ja paljon muuta. Erityisen koostumuksensa ansiosta tuote kutistuu kuivuessaan erittäin vähän, ja sitä voi levittää paksulti kohtiin, joissa kestävää tiivistämistä tarvitaan eniten. 
Levitä lastalla tai kumihansikkaalla. Kovettuu lujaksi kumitiivisteeksi, joka on uskomattoman vahva. Käyttövalmis sekoittamatta. Käytä yhdessä PolyCore-vahvikekalvon kanssa, kun tarvitset lisävahviketta. Saatavana myös patruunoissa. Saatavana myös 18,9 litran purkissa.

 

Saatavilla olevat värit:

Valkoinen, harmaa

 

Tekniset tiedot: Polyprene

Näytä lisää tuotteita
Peltikatolle tuoteryhmästä
Liittyvät tuotteet
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?